ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
Νέα της σελίδας
Χειμώνας του 1999…δυο φιλαράκια εγω ο Βασίλης (admin) και ο Σάκης (atomo) πίνοντας καφεδάκι αποφασίσαμε από κοινού να δημιουργήσουμε έναν διαδικτυακό χώρο συνάντησης μιας μικρής παρέας 20 ατόμων. Αρχικός μας σκοπός? Απλά να βρισκόμαστε σε έναν χώρο και να μιλάμε ,να χαλαρώνουμε, να προβληματιζόμαστε και πάνω από όλα να περνάμε καλά.
Μετά από πολύωρη αναζήτηση πολύ κόπο, πολλούς καφέδες και αμέτρητα τσιγάρα φτιάξαμε επιτέλους το KOSMOCHAT. Ένα chat όπου η επικοινωνία γίνεται πιο άμεση άνετη και ευχάριστη χάρη στην χρήση μικροφώνου και κάμερας.

Το KOSMOCHAT ήταν ένα από τα πρώτα chat στην Ελλάδα που λειτούργησε με αυτήν την καινοτομία της οπτικοακουστικής συνομιλίας και είμαστε περήφανοι γι΄αυτο. Και ήμαστε ακόμη πιο περήφανοι που η μικρή μας παρέα μεγάλωσε και μεγαλώνει καθημερινά εδώ και χρόνια χάρη σε σας με βασικό γνώμονα τον σεβασμό και την ανάγκη για επικοινωνία.
Έτσι φτάνοντας στο σήμερα ναι μεν ο ένας από τα 2 φιλαράκια λείπει (αποχώρησε) αλλά το Kosmochat ΥΠΑΡΧΕΙ και όχι μόνο υπάρχει αλλά παραμένει και η πρώτη επιλογή στην καρδιά μας.
Υπό την επίβλεψη του Βασίλη (admin-webmaster) και με την βοήθεια των φίλων του moderator (γιατί πρώτα από όλα είμαστε φιλαράκια και μετά moderator - μυστικό της καλής και άψογης συνεργασίας μας) καταφέρνουμε πολύ απλά να περνάμε όμορφα με άφθονο γέλιο
και ευχάριστες στιγμές!

Σας καλωσορίζουμε στο Kosmochat και ευχόμαστε να περάσουμε όλοι ευχάριστα!

Υ.Γ. Απαραίτητη προϋπόθεση για να εισέλθετε στο chat μας είναι να «φορέσετε» το πιο μεγάλο σας χαμόγελο ….και όλα τα υπόλοιπα αφήστε τα σε μας να σας τα προσφέρουμε απλόχερα.
Copyright © 2011 KosmoChat.gr